PRO21 wil de informateur Dick van Hemmen bedanken voor het zorgvuldig doorlopen proces. Ook dank aan Aline Verhoef-Franken (raadsgriffier). Wij hebben de afgelopen informatieronde ervaren als positief en professioneel.
PRO21 heeft op 24 maart aangeven voorstander te zijn van een coalitie die de ingezette lijn van positief, toekomstgericht beleid met een bestuurscultuur waarin de samenleving een nadrukkelijke rol heeft, voortzet.


PRO21 ziet het advies van de informateur om een formatieproces te starten met ChristenUnie-SGP, PRO21 en VVD als goede mogelijkheid om deze lijn te continueren. Daarom zijn wij positief over dit advies.
De komende tijd gaan wij deze samenwerking onder begeleiding van de formateur verkennen met als doel de formatie positief af te ronden met de door de informateur geadviseerde coalitie.
Het advies van de informateur is na te lezen op de website van de gemeente Nijkerk.

PRO21 op Twitter

09 juli om 15:41
Onderzoek reistijden leerlingenvervoer leidt tot PRO21vragen https://t.co/PPheiIyg3U
28 juni om 19:36
RT @RaadNijkerk: Donderdag 28 juni vergadert de gemeenteraad van Nijkerk. Op de agenda:  Bestemmingsplan Doornsteeg, Jaarstukken, Voorjaars…
15 juni om 20:57
RT @JannekeVIDM: "Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan". Gisteren ben ik als raadslid geïnstalleerd voor de fractie @PR…