kerkpleinIn de raadscommissie van 11 juni is de ontwikkeling besproken voor het Kerkplein. Tijdens een eerdere bespreking in oktober 2018, heeft de voltallige raad het college de opdracht gegeven om de bouwhoogte met één laag te verminderen tot maximaal 3 bouwlagen en hier en daar 4 bouwlagen. PRO21 is blij te zien dat het college hier aan heeft voldaan met het nieuwe voorlopige ontwerp.

 

We zijn erg enthousiast over het voorlopig ontwerp. Er komen zowel sociale huurwoningen als koopwoningen. Ook wordt er een duurzaamheidsvisie opgesteld zodat de ambitie hiervoor gerealiseerd kan worden. Het is een prachtige plek waarin de geschiedenis van Nijkerk betrokken wordt door panden een plek te geven uit ons rijke verleden.

 

Ook inwoners zijn enthousiast, dat blijkt wel uit het aantal mensen dat hun interesse al heeft laten blijken via de website. belangengroeperingen en omwonende zijn betrokken bij de ontwikkeling en dit zal gedurende het project zo blijven. Kortom een project om trots op te zijn!

PRO21 op Twitter

19 juni om 11:27
PRO21 vraagt meer aandacht voor Hoevelaken. Schriftelijke vragen PRO21 raadslid @stavestwim :… https://t.co/9YkAhtPmDr
17 juni om 08:33
“Vandaag is het de VN-dag tegen woestijnvorming en droogte. Dat heeft met het klimaat te maken. Dat verandert werel… https://t.co/oCzsPzwXn6
09 juni om 17:39
“Ik hoorde recent van kinderen hoe veel ze het buitenspelen hebben gemist tijdens de eerste weken van Corona. Dan w… https://t.co/Y4Bl0TPEbs