Audrey Rohen Wethouder PRO21

Audrey Rohen Wethouder PRO21

31 mei 2022

In de raadsvergadering van 30 mei is het coalitieakkoord ‘Samen wonen, samen werken, samen leven’, besproken en zijn de nieuwe wethouders benoemd. Voor PRO21 is dat Audrey Rohen. Geboren en getogen in Zuid-Limburg, kwam zij via Rotterdam in 2004 in onze mooie gemeente wonen.

Met een opleiding tot bedrijfseconoom is zij zeer geschikt voor de portefeuilles financiën en grondexploitaties. Als adviseur van gemeenten, onderwijs-, welzijns- en zorginstellingen brengt zij meer dan 25 jaar ervaring mee. Ervaring op het gebied van samenwerking. Van fusie tot het realiseren van een nieuw gebouw met meerdere gebruikers. Die ervaring gecombineerd met een passie voor sport, een gezonde leefstijl en een samenleving waarin iedereen mee kan doen en mensen respectvol met elkaar omgaan. Dat is een mooie combinatie om met inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan met sport, volksgezondheid, zorg en ondersteuning, diversiteit, antidiscriminatiebeleid en inclusie, maatschappelijke vastgoed en het project centrum Hoevelaken en de Stuw.

PRO21 heeft er dan ook alle vertrouwen in dat Audrey met de samenleving mooie resultaten gaat boeken. Vanuit haar en onze overtuiging dat ook als mensen verschillende belangen hebben, je nader tot elkaar kunt komen. Door goed te luisteren, met oprechte belangstelling voor wat de ander raakt en door samen te zoeken naar het gedeelde belang. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Inschrijven nieuwsbrief

Als je hieronder je naam en e-mail adres invult, krijg je de PRO21 nieuwsbrief voortaan toegestuurd.

PRO21 is een lokale progressieve partij in de gemeente Nijkerk.
Toekomstgericht, Samen, Open, Dichtbij