CDA, PRO21 en VVD gaan coalitie vormen

09 april 2022
Verkiezingen
Donderdag 7 april presenteerde informateur Pieter den Besten zijn eindconclusie. Een coalitie tussen CDA, PRO21 en VVD vindt hij het meest kansrijk. PRO21 is blij met deze voorkeurscoalitie. Met CDA en VVD gaan we graag de volgende fase in de coalitievorming in. 

Afscheid fractieleden

29 maart 2022
Verkiezingen
Maandag 28 maart was het afscheid van de oude gemeenteraad. Janneke van Heugten, René Ruesen, Bart Verbeek en Linda de Wals namen afscheid als raadslid voor PRO21.

Verkiezingsuitslag

22 maart 2022
Verkiezingen
Samen Open Dichtbij. Dat zijn onze kernwaarden. Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat we de zesde zetel kwijt zijn. En tegelijkertijd ook trots dat we meer stemmen hebben gehaald dan vier jaar geleden. We bedanken iedereen die op ons gestemd heeft en daarmee ons vertrouwen heeft gegeven.

Kiezers - bedankt voor jullie stem!

17 maart 2022
Verkiezingen
Kiezers - bedankt voor jullie stem!

Like a Pro

13 maart 2022
Verkiezingen
10 maart was ik te gast bij de ochtendfinale bij A1 media. 
Dit keer voelde ik me niet meer te gast zoals tijdens mijn vuurdoop, maar gewoon alsof ik thuis was.

Verkiezingen

10 maart 2022
Verkiezingen
Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen: maak kennis met onze kandidaten en lees meer over onze plannen. 

Speerpunt Onderwijs

26 februari 2022
Verkiezingen
Onderwijs is van grote waarde in onze samenleving. Daarom vindt PRO21 dat iedereen de mogelijkheid verdient om talenten te laten bloeien.

Kandidaat raadslid Mathias van Veen te gast in de Ochtend Finale

23 februari 2022
Verkiezingen
Vorige week donderdag was Mathias van Veen, onze nummer 2 op de lijst, te gast bij ‘de Ochtend Finale’. Daar sprak hij uitgebreid over zijn liefde voor muziek, het verenigingsleven en zijn visie op cultuur en historisch erfgoed.

Speerpunt Wonen

22 februari 2022
Verkiezingen
Er is een woningcrisis in ons land. Daarom wilt PRO21 meer woningen bouwen. We bouwen voor jong en oud, voor grote gezinnen en kleine gezinnen. Wil je meer weten over onze plannen en ambities voor de komende periode? 

Irene Moes bij Politiek Cafe Bouwen en Wonen

20 februari 2022
Verkiezingen
Het politiek café van zaterdag 19 februari ging over wonen, een heel belangrijk onderwerp. Want we kennen allemaal de verhalen van mensen over die moeizame zoektocht naar een huis in onze mooie gemeente. Voor hen kunnen we niet genoeg woningen bouwen: hoe meer, hoe sneller, hoe beter.

Speerpunt Groen

19 februari 2022
Verkiezingen
Voor een schonere en mooiere leefomgeving vindt PRO21 het belangrijk dat er meer en beter groen te vinden is in onze wijken. Meer informatie over wat wij willen doen de komende periode?

Speerpunt Communicatie

17 februari 2022
Verkiezingen
Om de transparantie van de gemeente te vergroten, vindt PRO21 het belangrijk dat de gemeente Nijkerk helder en in begrijpelijke taal communiceert naar inwoners. Meer informatie over wat wij willen doen de komende periode?

Speerpunt Inclusiviteit

15 februari 2022
Verkiezingen
Iedereen hoort erbij en doet mee, dat vinden wij belangrijk bij PRO21. Daarom willen we helder zijn over wat wij de komende periode willen bereiken op het punt van inclusie en gelijkheid.

Irene Moes geinterviewd bij Nijkerk Nieuws

13 februari 2022
Verkiezingen
Onze lijsttrekker Irene Moes is gisteren geinterviewd door NijkerkNieuws over haar visie en ambities voor Nijkerk de komende periode.

Mijn vuurdoop

07 februari 2022
Verkiezingen
In het Nijkerkse politieke café ging het op 5 februari over klimaat en duurzaamheid. Hoe wordt Nijkerk duurzamer, waar beginnen we en wat kan de gemeente doen? Als politieke partijen zijn we het hier gelukkig over eens… we willen onze gemeente beter achterlaten voor onze (klein)kinderen. En dan komt de vraag, en hoe dan?