Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer

19 november 2021

De gemeente Nijkerk kent meer bedrijven per 100 inwoners dan gemiddeld in Nederland en Gelderland. Bij elkaar zorgden de bedrijven en maatschappelijke instellingen in de gemeente in 2020 voor meer dan 23.700 banen.

PRO21 wil dat het economisch goed blijft gaan in onze gemeente. Ondernemers moeten kunnen ondernemen en er moet genoeg ruimte voor bedrijvigheid zijn. Met het aantal bedrijfsvestigingen (4.380) en banen (23.700) staat Nijkerk in de top tien van Gelderland. 

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. Ondernemers zijn van enorme toegevoegde waarde. Ze creëren groei, banen, welvaart en dragen bij aan een levendige gemeente. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Wie is jouw favoriete ondernemer? Is het de eigenaar van je favoriete restaurant? Een inspirerende ondernemer die bekend staat om haar of zijn innovaties?  Of een ondernemer die je bewondert om haar of zijn betrokken personeelsbeleid?Geef hem of haar een compliment en gebruik #dagvandeondernemer.

PS het is vandaag ook WereldToiletdag. Heb je als ondernemer een toilet die je beschikbaar kunt stellen? Meld deze aan bij de HogeNood-app. Daarmee help je o.a. mensen met maag-, lever- en darmziektes die vaak acuut van een toilet gebruik moeten maken.

Inschrijven nieuwsbrief

Als je hieronder je naam en e-mail adres invult, krijg je de PRO21 nieuwsbrief voortaan toegestuurd.

PRO21 is een lokale progressieve partij in de gemeente Nijkerk.
Toekomstgericht, Samen, Open, Dichtbij