Nadya kijkt met tevredenheid terug

Nadya kijkt met tevredenheid terug

05 februari 2022

Nadya Aboyaakoub kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen vier jaar. 

Omdat alles wat je bedacht had is gelukt? Nee, het eerlijke verhaal is dat je altijd meer wil dan daadwerkelijk lukt. Als wethouder kan je een droom en visie hebben en ergens vol voor gaan. Die droom en visie werkelijkheid maken, dat kan je alleen samen met anderen.

Ik heb daarbij heel veel gehad aan de gesprekken met onze inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen. Die gesprekken leiden tot waardevolle input en inzichten. En dat leidt weer tot beter beleid en betere uitvoering.

Zelfs in tijden van een pandemie. Het is fantastisch om te ervaren hoe betrokken mensen zijn. De betrokkenheid van mensen die zich zich vol enthousiasme inzetten voor een vereniging. En onze inwoners zijn hun verenigingen trouw gebleven. Dat laat zien dat wij ons niet uit het veld slaan en de krachten verenigen. Daar ben ik heel trots op.

Een mooi voorbeeld van wat de afgelopen vier jaar is bereikt is het beheer en onderhoud van de sportvelden. Onze buitensportverenigingen pakken dit tegenwoordig samen met de gemeente op. Onze sportvelden liggen er netjes bij en er is meer eigenaarschap en tevredenheid dan hiervoor. Inspanningen van vrijwilligers om er alles netjes uit te laten zien zijn hierbij onmisbaar en daarom zijn de vernielingen afgelopen tijd op de sportvelden extra zuur.

Op deze plek dus een dikke pluim voor iedereen die onze gemeente mooier, groener en dus beter wil maken!

Wil je weten wat er de afgelopen periode nog meer bereik bereikt is. Lees dan het interview met het college, waar Nadya Aboyaakoub als PRO21 wethouder onderdeel van uitmaakt:

https://www.stadnijkerk.nl/lokaal/politiek/786023/college-blikt-terug-op-vier-jaar-bestuursperiode-hard-gewerkt-o

Inschrijven nieuwsbrief

Als je hieronder je naam en e-mail adres invult, krijg je de PRO21 nieuwsbrief voortaan toegestuurd.

PRO21 is een lokale progressieve partij in de gemeente Nijkerk.
Toekomstgericht, Samen, Open, Dichtbij