PRO21 organiseert tweedehands kledingmarkt voor Glazen Thuis

PRO21 organiseert tweedehands kledingmarkt voor Glazen Thuis

04 december 2023

Van 11 tot en met 16 december 2023 staat het Glazen Thuis weer in Nijkerk. Het Glazen Thuis haalt geld op om inwoners, clubs en ondernemers in de gemeenten Nijkerk en Barneveld op een positieve manier te ondersteunen.

Wij vinden het als PRO21 belangrijk om hier aan mee te werken. Daarom gaan wij, gesponsord door de Stuw, een tweedehands kledingmarkt organiseren bij de Stuw in Hoevelaken.

De tweedehands kledingmarkt bestaat uit twee momenten. Een moment dat u uw tweedehands kleding in kunt leveren en een moment waarop u kleren kunt komen uitzoeken.

Inleveren is op zaterdag 9 december van 11:00 tot 13:00 bij de Stuw. We vragen wel om de kleding schoon en heel aan te leveren.

Uitzoeken is op zaterdag 16 december van 11:00 tot 13:00 bij de Stuw. Op basis van wat u uitzoekt, of wat u kunt missen kunt u dan een donatie doen. Al het geld dat we ophalen doneren wij aan Het Glazen Thuis.

Wij zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk mensen kleding komen inleveren en uitzoeken.

En we vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daarom: ook als u geen kleding komt brengen of halen, bent u van harte welkom. Om elkaar te ontmoeten, een kopje thee of koffie te drinken of gewoon voor een praatje.

Heeft u vragen of wilt u graag meehelpen, dan kunt u contact opnemen met Tom Kortink. Dit kan via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.