PRO21 raadslid Adinda van de Beek draagt zetel over aan Mathias van Veen

PRO21 raadslid Adinda van de Beek draagt zetel over aan Mathias van Veen

16 september 2023

Adinda van de Beek heeft besloten te stoppen als gemeenteraadslid voor PRO21. Adinda kwam in maart 2022 onverwacht met voorkeurstemmen in de gemeenteraad en legde haar functie in mei tijdelijk neer vanwege overspannenheid.

Adinda van de Beek:  “In deze fase van mijn leven kan ik het raadswerk niet goed combineren met mijn gezin, werk en het bedrijf van mijn man. Aangezien ik graag dingen met volle overtuiging en inzet doe, is het beter dat iemand mijn PRO21-zetel overneemt die er helemaal voor kan gaan. Op kleinere schaal blijf ik mijn steentje bijdragen aan een betere wereld”.

Mathias van Veen uit Nijkerkerveen wordt op 21 september 2023 geïnstalleerd als raadslid. Mathias van Veen heeft Adinda van de Beek de afgelopen periode als raadslid vervangen en was daarvoor actief als commissielid. Matthias van Veen zal tijdens de raadsvergadering van 21 september officieel worden benoemd.

Fractievoorzitter Irene Moes: “Ons gevoel is heel dubbel. We gaan Adinda missen, haar grote betrokkenheid bij onze inwoners die het moeilijk hebben om rond te komen, en haar gedrevenheid bij het tegengaan van verspilling. "En we zijn blij dat Mathias bereid is om, nadat hij Adinda de afgelopen periode heeft vervangen, het stokje definitief van haar over te nemen.”

Mathias van Veen: “Ik heb respect voor de beslissing van Adinda om te stoppen als raadslid en wens haar alle goeds. Ik ben blij dat ik haar mag opvolgen als raadslid voor PRO21 en ga met frisse energie aan het werk voor onze mooie gemeente.”

Bestuur PRO21
secretaris@PRO21.nl

 

Inschrijven nieuwsbrief

Als je hieronder je naam en e-mail adres invult, krijg je de PRO21 nieuwsbrief voortaan toegestuurd.

PRO21 is een lokale progressieve partij in de gemeente Nijkerk.
Toekomstgericht, Samen, Open, Dichtbij