PRO21 raadslid Adinda van de Beek legt haar raadslidmaatschap tijdelijk neer

PRO21 raadslid Adinda van de Beek legt haar raadslidmaatschap tijdelijk neer

26 mei 2023

Raadslid Adinda van de Beek uit Hoevelaken gaat de komende periode met ziekteverlof. Mathias van Veen uit Nijkerkerveen zal haar in deze periode als raadslid voor PRO21 vervangen. Adinda is voorlopig uit de running wegens overspannenheid.

 Adinda: "Ik merkte al een tijdje dat ik niet meer echt bijkwam van een werkweek. Het combineren van een jong gezin met mijn werk als psycholoog en als raadslid vond ik steeds zwaarder worden. Toen er in mijn familie en vriendenkring onverwachte dingen gebeurden kon ik het niet meer bolwerken. Ik was zo moe dat ik aan de noodrem moest trekken. Inmiddels werk ik met hulp aan mijn herstel. Omdat dit niet van de ene op de andere dag gebeurt ben ik blij dat er een enthousiast en kundig iemand op mijn zetel gaat zitten. Mathias heeft veel contact met inwoners en is een betrokken commissielid. Op deze manier heb ik de tijd om fris en gemotiveerd terug te komen in de raad." 

Raadsleden kunnen bij gezondheidsproblemen hun functie tijdelijk neerleggen voor twee keer een periode van 16 weken. Na die periode kunnen zij terugkeren in de gemeenteraad. PRO21 wenst Adinda een voorspoedig herstel. En is blij dat Mathias, als ervaren commissielid, bereid is om in deze periode haar tijdelijk als raadslid te vervangen. Hij zal daarvoor tijdens de raadsvergadering van 1 juniofficieel benoemd worden. 

Simone van der Marck, voorzitter Bestuur PRO21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.