Twee jaar raad

Twee jaar raad

30 maart 2024

Na een lange, maar leuke campagne was het twee jaar geleden zo ver. Op 30 maart 2022 werden wij geïnstalleerd als gemeenteraadslid voor de gemeente Nijkerk. Niet alleen een eervolle roeping maar ook een functie waar je een steentje bij kan dragen aan de samenleving.

Tijdens het afscheid van de oud raadsleden werd het al gezegd: je stapt op een rijdende trein en je vergeet soms even uit het raampje te kijken met welke goede dingen je allemaal bezig bent. Daarom is het nu een mooi moment om terug te kijken op de stappen die wij gezet hebben.

Voor mezelf begon het allemaal met de 11 pilots van het Sociaal Domein. Waardoor mensen de hulp krijgen die zij nodig hebben. Vanaf hier begon de achtbaan, die ik nog altijd met heel veel plezier doe. Daarna hebben we de omgevingsvisie en de ontwikkelagenda vastgesteld. Met de ontwikkelagenda blijven we Nijkerk ontwikkelen.

Een van de onderwerpen waar mijn passie ligt is sport en bewegen. Dan is het extra mooi als je het meerjareninvesteringsplan binnensport mag behandelen. Met het vaststellen van dit meerjareninvesteringsplan hebben we ervoor gezorgd dat iedereen kan blijven sporten en dat er geïnvesteerd wordt in de binnensport accommodaties.

Met alle mooie dingen die er gebeurd zijn, kijk ik extra uit naar de aankomende twee jaar. In korte tijd heb ik veel geleerd en ben ik er achter gekomen wat voor mooie dingen er al in de gemeente Nijkerk gebeuren. De aankomende twee jaar ga ik mij verder inzetten voor de gemeente Nijkerk en zijn inwoners.

Tom Kortink, raadslid PRO21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.