Doe mee voor een progressieve gemeente Nijkerk!

Doe mee voor een progressieve gemeente Nijkerk!

30 maart 2021

Het lijkt al weer een hele tijd geleden, maar woensdag 17 maart jl. waren de Tweede Kamer verkiezingen. Uit deze verkiezingen bleek dat 24% van de inwoners van onze gemeente op een progressieve partij heeft gestemd, eenzelfde percentage als in 2017. Het is een mooie uitdaging om over een jaar, in maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen, eenzelfde of hoger percentage aan progressieve kiezers naar de stembus in onze gemeente te krijgen.  

PRO21, de partij die lokaal D66, GroenLinks en de PvdA vertegenwoordigt, doet uiteraard mee met deze gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn dé partij in onze gemeente die staat voor vernieuwen, verbinden en verduurzamen. Wij doen dit niet alleen vanuit onze idealen, maar nemen daarbij ook verantwoordelijkheid voor de uitvoering, door al twee raadsperioden wethouders te leveren in het college van B&W.

Heb jij afgelopen 17 maart ook progressief of links gestemd? PRO21 is op zoek naar jou! Wij als PRO21 vertegenwoordigen het progressieve, linkse geluid in Nijkerk en zijn altijd op zoek naar personen die een bijdrage kunnen leveren. Wij maken dus graag kennis met jou! Ben jij hierin geïnteresseerd, heb je vragen of wil je wellicht lid worden van onze partij? Neem dan contact op Bert van der Meijs (contactpersoon verkiezingen 2022 / 06-28865203) of met het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij komen graag met jou in gesprek!

Wim van Veelen
Namens de kandidatencommissie