Raadzaal Gemeente Nijkerk

Raadslid voor PRO21: iets voor jou?

16 mei 2021

Wil je een bijdrage leveren aan de samenleving, inwoners vertegenwoordigen en je talenten ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig of de gemeentelijke politiek iets voor jou is en woon je in de gemeente Nijkerk? Ligt je hart bij een linkse en progressieve politiek? Bezoek dan de online informatieavond voor kandidaat-raadsleden van PRO21 op woensdag 26 mei vanaf 20.00 uur.

Drie leden van PRO21 met ruime ervaring in de Nijkerkse politiek vertellen je graag meer over het raadlidmaatschap. Je krijgt informatie over wat het inhoudt om raadslid te zijn en je kun alle vragen kwijt die je daarbij hebt. Kom met ons in gesprek, ook als je nog niet weet of raadslid iets voor jou is. Je kunt bijvoorbeeld ook commissielid worden of op jouw eigen manier een actieve rol spelen op een bepaald onderwerp.

De avond is primair bedoeld voor geïnteresseerden die lid zijn van PRO21 of één van de partijen die in PRO21 samenwerken (D66, GroenLinks en PvdA). Maar ook als je (nog) geen lid bent maar wel wilt meewerken aan een links en progressief beleid, ben je van harte welkom.

Geef je op door je naam en eventueel je telefoonnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan contact met je op zodra meer details bekend zijn. Op dit moment gaan we er van uit dat de informatieavond online zal plaats vinden.

Met vriendelijke groet,

De kandidatencommissie PRO21