Week van de Opvoeding 2021

Week van de Opvoeding 2021

04 oktober 2021

Opvoeden doe je nooit alleen. Tijdens de Week van de Opvoeding (4 oktober tot en met 10 oktober) wordt hier elk jaar door het land heen aandacht aan besteed met diverse activiteiten en het delen van kennis.

Dit jaar is het thema voor de Week: Vertel eens... De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis — met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals. Vertel eens... is de uitnodiging om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Grijp de Week van de Opvoeding ook aan als moment om het gesprek aan te gaan met je buren, familie en vrienden. Iedereen heeft een verhaal om te delen. Een verhaal waarmee we elkaar kunnen inspireren. Een verhaal waar we met elkaar van kunnen leren. Of een verhaal dat om een goed gesprek vraagt. Al deze verhalen mogen er zijn en mogen gehoord worden. Vertel eens...

Ook in de gemeente Nijkerk zijn er deze week extra activiteiten . Zie https://pitnijkerk.nl/2021/09/29/week-van-de-opvoeding-activiteiten-voor-ouders-en-verzorgers/

In de gemeente Nijkerk kun je ook terecht bij het Gebiedsteam met vragen of hulp bij het opvoeden. Het Gebiedsteam is bereikbaar via telefoonnummer 14 033.

Deze ondersteuning is gratis.